Angelo Services Suriname biedt betrouwbare, zeer transparante en betaalbare administratieve dienstverlening aan!

Angelo Services is één van de eerste administratiekantoren die gebruik maakt van Exact Online in Suriname!

Exact Online is de business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Met Exact Online voert u uw bedrijfsadministratie via internet. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële situatie en beschikken we allebei over dezelfde up-to-date financiële gegevens.

Exact online is het boekhoudpakket welke meegaat met alle nieuwe ontwikkelingen. Het is een marktleider voor het midden en kleinbedrijf.

Enkele voordelen van Exact Online zijn onder andere:

  • Real-time en zonder handen
    Exact Online neemt u administratief werk uit handen en leert van uw eerder gemaakte keuzes. No hands accounting wordt dat genoemd.
  • Elektronisch factureren met een professionele lay-out
    Maak makkelijk een factuur lay-out aan met uw bedrijfslogo en -gegevens en verstuur de facturen ook via uw smartphone of tablet. U ziet of de factuur is bekeken of betaald. Blijft de betaling uit? Dan stuurt u de klant met hetzelfde gemak een herinnering toe.

Wat maakt Angelo Services Suriname uniek?

Betrouwbaar

f

Geen verborgen kosten

Vaste tarieven

Persoonlijk financieel management begeleiding

U

Helder en transparant

Vooraf advies en de kosten inzichtelijk

g

Lage kosten per maand

Deskundigheid via geautomatiseerde administratiepakketten

Zaken doen, waar u ook bent?

Via Angelo Services maakt u gebruik van de Exact Online app. De kracht van deze mobiele app zit in de vele handige functies.

Zo scant u bonnen en facturen mee in die automatisch in uw administratie worden klaargezet. U kunt er praktisch de hele business mee runnen – waar u ook bent, op elk device.