Vacature Security guard

Als Security guard bent u verantwoordelijk voor het beveiligen van kantoren en privéterreinen. U controleert, signaleert en rapporteert én treedt daarnaast goed op bij onveilige of onrustige situaties.

Welkom bij Angelo Security!

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; een begrip dat men steeds vaker tegenkomt als aandachtspunt binnen bedrijven. Het streven is om een ondernemingsstrategie te hanteren waarbij aandacht voor de drie pijlers people, planet en profit in evenwicht is, ofwel optimaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Angelo Security is zich als dienstenorganisatie zeer bewust van deze drie pijlers en verdiept zich in, handelt meer en meer naar een strategie waarin deze pijlers hand in hand gaan.

Angelo Security is een ervaren en gespecialiseerde aanbieder in de beveiligingsbranche. Met een uitgebreid dienstenpakket, variërend van woonwijk, object en huisbeveiliging, consultancy diensten tot onze in house Training Academy biedt Angelo Security een volledig totaalaanbod voor iedere opdrachtgever!

Over ons

De leiding van Angelo Security hebben jarenlange ervaring in management en beveiliging. Sinds 2014 is Angelo Security actief in de beveiligingsbranche en wordt aan de klanten een complete dienstverlening aangeboden. Door onder andere een toenemend geweld in de samenleving is beveiliging niet meer weg te denken. Velen maken daarom gebruik van een Security organisatie die zorgt voor een gevoel van veiligheid. Het is belangrijk om een beveiligingsorganisatie te vinden die voldoet aan uw wensen. Angelo Security speelt in op deze ontwikkeling en denkt door middel van interne trainingen en begeleiding goede beveiligers op te leiden.

 

Kwaliteit

Angelo Security hanteert de maximale standaard in kwalitatieve service en flexibiliteit. Dit bereiken we onder meer door continue te investeren in ons personeel, onder andere door het geven van periodieke trainingen en nascholing. Dit wordt zichtbaar door de kwaliteit van de diensten.

Visie

Angelo Security is voor vele partijen een vaste samenwerkingspartner op beveiligingsgebied omdat onze medewerkers bereid zijn die extra stap voor onze opdrachtgevers te zetten. Belangrijk uitgangspunt is dat kwaliteit voorop staat.

Angelo in de maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; een begrip dat men steeds vaker tegenkomt als aandachtspunt binnen bedrijven. Het streven is om een ondernemingsstrategie te hanteren waarbij aandacht voor de drie pijlers people, planet en profit in evenwicht is, ofwel optimaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Angelo Security is zich als dienstenorganisatie zeer bewust van deze drie pijlers en verdiept zich in, handelt meer en meer naar een strategie waarin deze pijlers hand in hand gaan..

Medewerkers

Alle medewerkers van Angelo Security zijn in het bezit van een interne opleiding tot beveiliger. Daarnaast worden medewerkers gescreend op antecedenten en gedrag. Ook krijgen alle medewerkers een agressie training die zij met goed gevolg afgerond dienen te hebben.
Voor meer informatie over onze security diensten kunt u mailen naar info@angelosuriname.com.
[caldera_form id=”CF5de50d65a8ed8″]